Om Malermester Buer AS

Vi har siden 1970 vært til for våre medarbeidere, eiendomsbesittere, eiendomsforvaltere, vaktmestere, prosjekterende, entreprenører, driftsansvarlige, stat, kommuner, sameier, borettslag, leverandører, tekniske avdelinger, arkitekter, miljø og samfunnet Norge.

Vi jobber hardt og målrettet for at arbeidene blir levert til avtalt pris, til avtalt tid, med avtalt kvalitet, samt utført av hyggelig håndverkere med en ryddig gjennomførelse hvor håndverkeren har ryddet opp etter seg, og ikke minst blir anstendig lønnet.

Våre kontrakter er basert på Norske standardkontrakter og er tilpasset for profesjonelle bestillere, borettslag eller privat personer. Lov om Håndverkstjenester gjelder for alle private bestillere.

Malermester Buer ønsker å spille en viktig rolle i jobben med å ivareta gode håndverkstradisjoner samt utvikle nye effektive og miljøvennlige prosesser for gjennomføring av prosjekter.

Malermester Buer er Miljøfyrtårn sertifisert, medlem av StartBank, Malermestrenes Landsforbund og Oslo Malermester- og byggtapetsermestrenes forening. Vi er også godkjent våtromsbedrift, godkjent opplæringsbedrift og godkjent for antikvariske malerarbeider.

Kontakt Malermester Buer AS

Bestill gratis befaring

form 1