Om Malermester Buer Drammen AS

Malermester Buer Drammen AS er et datterselskap i Buer Gruppen som er Norges største leverandør av profesjonelle malertjenester. Firmaet ble startet i 2006.
Vi er i Drammen og Tønsberg 100 medarbeidere fordelt på Bygg, Serviceavd. og gulv. område vi dekker er Viken vest (Gml. Buskerud, Oslo Akershus og Vestfold)
Vi er godkjent opplæringsbedrift, og har pr. juli 2020 8 lærlinger.

Våre produkter er leveranser av alle typer maler- og gulvtjenester, dekormaling, fasaderehabilitering, malingsfjerning, grafittibeskyttelse og passiv brannbeskyttelse.

Vi har spesialkompetanse på dekor-gamle maleteknikker som Bladgull, sjablongering, Lettering, tapetsering, fototapet og 3D teknikker, dekor sparkelteknikker og sertifisert til å legge UV lakk
Malermester Buer Drammen AS sine verdier
Arbeide for inkluderende, rettferdig og god utdanning, og fremme muligheter for livslang læring gjennom økonomisk vekst og å skape arbeidsplasser på en bærekraftig måte.

Vi vil også bidra til innovasjon og produktivitet gjennom vårt fokus på bærekraft.

 

Verdier:

Arbeide for inkluderende, rettferdig og god utdanning, og fremme muligheter for livslang læring gjennom økonomisk vekst og å skape arbeidsplasser på en bærekraftig måte. Vi vil også bidra til innovasjon og produktivitet gjennom vårt fokus på bærekraft.

Trivsel, mangfold og oppbygning av tette relasjoner til våre medarbeider og kunde er milepeler for vår suksess og bestående i bransjen i så mange år. Vi streber etter å være den perfekte samarbeidspartner som løser problemer, kommer med forslag til forbedring og kvalitets sikrer arbeidene som blir utført er vår høyeste prioritet. 

 

Hvem er vi til for:

Våre oppdragsgivere er hovedsakelig offentlige og private næringslivsbedrifter.

Vi er en del av Mesteralliansen som er et landsdekkende nettverk av håndverkere og tjenesteleverandører. Vi betjene alle kunder og strekker oss langt til å finne kontakter selv i område vi selv ikke er aktiv.

Tjenester:

Våre produkter er leveranser av alle typer maler- og gulvtjenester, dekormaling, fasaderehabilitering, malingsfjerning, grafittibeskyttelse og passiv brannbeskyttelse.

Vi har også stor serviceavdeling for rammeavtaler.

Maler: 

Vi har totalt 91 malere og gulvleggere fordelt på

Bygg avdeling og service avdeling.

Vi har til enhver tid mellom 5 og 10 lærlinger

Fordelt i to avdelinger i Drammen og Tønsberg.

Bestill gratis befaring

form 1